2014 m. gegužės 23 d., penktadienis

Rekomendacijos didelių gatvės šachmatų žaidimo lentos įrengimui:
Didelių šachmatų pado skersmuo yra 24 cm, tai betoninė šaligatvio plytelė rekomenduojama 40x40 cm
gali būti naudojama ir 50x50 cm standartinė šaligatvio plytelė

​čia parodytas pats paprasčiausias įrengimo būdas kai naudojama kas antra plytelė.
Šaligatvio plytelė paprasčiausiai įleidžiama iškasus žolės veją pagal plytelę.


Čia pavaizduota kai panaudotos skirtingų spalvų plytelės ir žaidimo lenta yra vientisa, turinti aplinkui apdėtas betonines plyteles, toks tipas naudojamas norint išsaugoti veją nuo sutrypimo, 
dar gali būti naudojama į kas antrą tarpą pripilant smėlio arba smulkios skaldos, tai ir pagal kontrastą atsiskiria spalvos ir paprasta įrengti.

betoninės šaligatvio plytelės, jas gali sudėti bet koks mažiausios kvalifikacijos darbininkas, Plytelės lygiai sudedamos ant vejos ir lygiai palei kraštus apkasama ir ji įleidžiama

taip pat plyteles galima nudažyti tiesiog akriliniais betonui dažyti tinkančiais dažais.


Klaipėdos m. savivaldybė didelių šachmatų žaidimo lentos irengimui panaudojo skirtingų spalvų granito plokštes, jie nesilaikė rekomenduotų matmenų 50x50 cm panaudojo granitines plokštes 60cm x60 cm ir turi žaidimo lentą 5x5 metrų ir jiems tinka.




Šachmatai bus tokie kaip matote nuotraukose. jie susideda iš dviejų dalių, į paduką rekomenduojama pripilti smėlio, paduko sriegį sutepti statybiniu silikonu ir susukti, esant reikalui galėsite išardyti figūras . Šachmatai pagaminti iš ultravioletui atsparaus politileno, jie nieko nebijo, atsparūs atmosferiniam poveikiui ir pritaikyti intensyviam visuomeniniam naudojimui ir tarnauja ilgą laiką, retsykiais rekomenduojama nuvalyti dulkes, Atnaujinimui galima nupurkšti plastmasei skirtais dažais ir jie vėl atrodo kaip nauji.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą